Bravo Radio 100,2MHz - Narodna muzika

Medicinska škola čeka salu za fizičko

El. pošta Štampa PDF

Medicinska Medicinska škola u Požarevcu jedina je srednja škola bez fiskulturne sale. Gradonačelnik Miodrag Milosavljević kaže da grad može da se oprosti sa medicinskom školom ukoliko se sala ne izgradi. Milosavljević kaže da su realno potrebno dve godine da se izgradnja završi i to ukoliko ne bude problema.

On je rekao da bi Požarevac mogao da ostane bez medicinske škole ukoliko se ne reši pitanje sale za fizičko.Na mestu gde bi trebalo da se izgradi fiskulturna sala nalaze se objekti koji bi trebalo da se sruše, a jednoj porodici koja tu živi grad je spreman da obezbedi stan, naveo je gradonačelnik.

On smatra da je to izvodljivo i da je grad spreman da ponudi finansijsko učešće Ministarstvu prosvete za izgradnju objekta.Milosavljević navodi da će po završetku regulacionog plana biti poznato da li je izgradnja sale moguća.

 

Posetite

AKCIJA

MARGINA

Nezgodno Brale

Nezgodno je brale ljudi dali pare a robe nema. Setio se gazda gde mu je, i koji im je.
Interes. Da je država šupak razumeo bih sto ga dajete za spricer i kavurmu, ali na vašu nesreću nije. A beše gadno, nestale donacije, dotacije ali vreme radi za vas i mi radimo za vas.Nadate se ovako ludim i drčnim opet će nam uvaliti neko moranje i nemanje a vi udarite u riku o slobodi i ugnjetavanju. Najviše sam voleo onaj deo o svetionicima,tvrdjavama,borcima kojima ako ne stigne vaša pomoć u milionima, moraće da žive kao i svi ostali od svog rada. Baš nećemo da damo. Lepo su vas doveli da vladate a vi kradete. Znam zeznuto je naći će mladje one koje jos nisu uhvaćeni u kradji. One koji veruju da su pravi samo  sunce ovog neba njima baš ne pasuje. Sunce da promene ne mogu al nebo hoće.  Srecan vam ocaj. Mada mi nikad neće biti jasno sta očekuju od ljubavi koja se parama kupuje od matore kurve. Perverzan je to svet. Jako! Prvo te uči da budes lopov  a potom od tebe očekuje da budeš svetac i pušta te niz vodu. Ko će svet da razume, E moj kume.

Ankete

Koliko je ekonomska kriza uticala na Vaš život?
 

Sponzori

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Imamo 180 gostiju na mreži

Vic dana

Još uvekDobro

 

Bio Mujo u Americi i pita ga Haso: - Kako je tamo?

- Ma pusti bolan, oni su 20 godina iza nas.

- Kako to misliš

- Ma kod njih je još uvek dobro

 

Pita mama sina: - Kako je bilo na kontrolnom? Šta ćeš dobiti?

- Dobiću neopravdani!

 

Dolazi Mujo kući kasno, legne u krevet, pa počne da se pribija uz Fatu.

- Dragi, ne mogu večeras, boli me glava.

- Šta je vama ženama danas, ko da ste se sve dogovorile?