Bravo Radio 100,2MHz - Narodna muzika

Stabilno grejanje od sutra

El. pošta Štampa PDF

Grejanje Grejanje u Požarevcu će se potpuno normalizovati od sutra 11. oktobra, kaže direktor sektora distribucije u Toplifikaciji Nenad Mišić. Toplifikacija je u četvrtak počela da puni instalacije korisnika i tople probe bi trebalo da se završe zaključno sa sutrašnjim danom. Do danas je priključeno oko 75 odsto korisnika grejanja, kaže Mišić.

Mišić je naveo da su početak grejne sezone pratili problemi nastali nakon kapitalnog remonta termoblokova u Kostolcu. Od subote se isporuka iz Kostolca stabilizovala.

Toplifikacija toplotnom energijom snabdeva oko 7.000 korisnika iz kategorija fizičkih lica i oko 250 korisnika poslovnog prostora.

Ove godine očekuje se priključak do 300 novih korisnika na mrežu.

Mišić je kazao da je početak grejne sezone vezan za gradsku odluku o isporuci toplotne energije. U tom smislu su poštovane svi rokovi i uslovi vezani za spoljnu temperaturu.

 

 

Posetite

AKCIJA

MARGINA

Nezgodno Brale

Nezgodno je brale ljudi dali pare a robe nema. Setio se gazda gde mu je, i koji im je.
Interes. Da je država šupak razumeo bih sto ga dajete za spricer i kavurmu, ali na vašu nesreću nije. A beše gadno, nestale donacije, dotacije ali vreme radi za vas i mi radimo za vas.Nadate se ovako ludim i drčnim opet će nam uvaliti neko moranje i nemanje a vi udarite u riku o slobodi i ugnjetavanju. Najviše sam voleo onaj deo o svetionicima,tvrdjavama,borcima kojima ako ne stigne vaša pomoć u milionima, moraće da žive kao i svi ostali od svog rada. Baš nećemo da damo. Lepo su vas doveli da vladate a vi kradete. Znam zeznuto je naći će mladje one koje jos nisu uhvaćeni u kradji. One koji veruju da su pravi samo  sunce ovog neba njima baš ne pasuje. Sunce da promene ne mogu al nebo hoće.  Srecan vam ocaj. Mada mi nikad neće biti jasno sta očekuju od ljubavi koja se parama kupuje od matore kurve. Perverzan je to svet. Jako! Prvo te uči da budes lopov  a potom od tebe očekuje da budeš svetac i pušta te niz vodu. Ko će svet da razume, E moj kume.

Ankete

Koliko je ekonomska kriza uticala na Vaš život?
 

Sponzori

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Imamo 202 gostiju na mreži

Vic dana

Još uvekDobro

 

Bio Mujo u Americi i pita ga Haso: - Kako je tamo?

- Ma pusti bolan, oni su 20 godina iza nas.

- Kako to misliš

- Ma kod njih je još uvek dobro

 

Pita mama sina: - Kako je bilo na kontrolnom? Šta ćeš dobiti?

- Dobiću neopravdani!

 

Dolazi Mujo kući kasno, legne u krevet, pa počne da se pribija uz Fatu.

- Dragi, ne mogu večeras, boli me glava.

- Šta je vama ženama danas, ko da ste se sve dogovorile?