Bravo Radio 100,2MHz - Narodna muzika

Popisano 76 000 stanovnika

El. pošta Štampa PDF

Gradonacelnik U Požarevcu i Kostolcu je do ponedeljka popisano oko 76.000 stanovnika i blizu 30.000 domaćinstava. Gradonačelnik procenjuje da je ostalo nepopisano oko 10 odsto stanovništva.

Gradonačelnik Požarevca, Miodrag Milosavljević kaže da je prema raspoloživim evidencijama 11 osoba odbilo da se popiše i njima su izrečene opomene.

Popisivači će raditi na terenu do 15. oktobra, nakon čega će do 18. oktobra biti otvorena četiri punkta na kojima nepopisani mogu da dostave podatke. Punktovi će se nalaziti u mesnim zajednicama Bulevar, Braća Vujović, Gornja Mala i u opštinskoj upravi u Kostolcu.

Od 15. do 18. oktobra dežuraće dva mobilna tima koji će po pozivu obilaziti bolesne i nepokretne građane.

 

 

Posetite

AKCIJA

MARGINA

Nezgodno Brale

Nezgodno je brale ljudi dali pare a robe nema. Setio se gazda gde mu je, i koji im je.
Interes. Da je država šupak razumeo bih sto ga dajete za spricer i kavurmu, ali na vašu nesreću nije. A beše gadno, nestale donacije, dotacije ali vreme radi za vas i mi radimo za vas.Nadate se ovako ludim i drčnim opet će nam uvaliti neko moranje i nemanje a vi udarite u riku o slobodi i ugnjetavanju. Najviše sam voleo onaj deo o svetionicima,tvrdjavama,borcima kojima ako ne stigne vaša pomoć u milionima, moraće da žive kao i svi ostali od svog rada. Baš nećemo da damo. Lepo su vas doveli da vladate a vi kradete. Znam zeznuto je naći će mladje one koje jos nisu uhvaćeni u kradji. One koji veruju da su pravi samo  sunce ovog neba njima baš ne pasuje. Sunce da promene ne mogu al nebo hoće.  Srecan vam ocaj. Mada mi nikad neće biti jasno sta očekuju od ljubavi koja se parama kupuje od matore kurve. Perverzan je to svet. Jako! Prvo te uči da budes lopov  a potom od tebe očekuje da budeš svetac i pušta te niz vodu. Ko će svet da razume, E moj kume.

Ankete

Koliko je ekonomska kriza uticala na Vaš život?
 

Sponzori

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Imamo 202 gostiju na mreži

Vic dana

Još uvekDobro

 

Bio Mujo u Americi i pita ga Haso: - Kako je tamo?

- Ma pusti bolan, oni su 20 godina iza nas.

- Kako to misliš

- Ma kod njih je još uvek dobro

 

Pita mama sina: - Kako je bilo na kontrolnom? Šta ćeš dobiti?

- Dobiću neopravdani!

 

Dolazi Mujo kući kasno, legne u krevet, pa počne da se pribija uz Fatu.

- Dragi, ne mogu večeras, boli me glava.

- Šta je vama ženama danas, ko da ste se sve dogovorile?