Bravo Radio 100,2MHz - Narodna muzika

Obezbeđen pružni prelaz u Memincu

El. pošta Štampa PDF

Pruga Uređen je i osiguran pružni prelaz u Železničkoj ulici u naselju Meminac na kojem je u poslednjih 10 godina pogunulo najmanje osmoro ljudi. Prelaz je obezbeđen svetlosnom signalizacijom i polubranicima. Direktor Direkcije za infrastrukturu Železnica Srbije Milan Maksimović izrazio je očekivanje da će to biti dovoljno da se spreče nesreće na ovom prelazu.

Uređenje pružnog prelaza u Memincu koštalo je 25 miliona dinara. 10 miliona je ulaganje Češke razvojne agencije, 8 miliona železnica i 7 miliona je izdvojio grad.

Gradonačelnik Miodrag Milosavljević rekao je da će grad razgovarati sa predstavnicima železnice o obezbeđenju pružnog prelaza na lučičkom putu na deonici Požarevac-Svilajnac.

Grad želi da uredi prelaz kod ženskog zatvora i popravi nadvožnjak u ulici Bože Dimitrijevića koji je u lošem stanju, naveo je on.

 

 

 

 

 

Posetite

AKCIJA

MARGINA

Nezgodno Brale

Nezgodno je brale ljudi dali pare a robe nema. Setio se gazda gde mu je, i koji im je.
Interes. Da je država šupak razumeo bih sto ga dajete za spricer i kavurmu, ali na vašu nesreću nije. A beše gadno, nestale donacije, dotacije ali vreme radi za vas i mi radimo za vas.Nadate se ovako ludim i drčnim opet će nam uvaliti neko moranje i nemanje a vi udarite u riku o slobodi i ugnjetavanju. Najviše sam voleo onaj deo o svetionicima,tvrdjavama,borcima kojima ako ne stigne vaša pomoć u milionima, moraće da žive kao i svi ostali od svog rada. Baš nećemo da damo. Lepo su vas doveli da vladate a vi kradete. Znam zeznuto je naći će mladje one koje jos nisu uhvaćeni u kradji. One koji veruju da su pravi samo  sunce ovog neba njima baš ne pasuje. Sunce da promene ne mogu al nebo hoće.  Srecan vam ocaj. Mada mi nikad neće biti jasno sta očekuju od ljubavi koja se parama kupuje od matore kurve. Perverzan je to svet. Jako! Prvo te uči da budes lopov  a potom od tebe očekuje da budeš svetac i pušta te niz vodu. Ko će svet da razume, E moj kume.

Ankete

Koliko je ekonomska kriza uticala na Vaš život?
 

Sponzori

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Imamo 191 gostiju na mreži

Vic dana

Još uvekDobro

 

Bio Mujo u Americi i pita ga Haso: - Kako je tamo?

- Ma pusti bolan, oni su 20 godina iza nas.

- Kako to misliš

- Ma kod njih je još uvek dobro

 

Pita mama sina: - Kako je bilo na kontrolnom? Šta ćeš dobiti?

- Dobiću neopravdani!

 

Dolazi Mujo kući kasno, legne u krevet, pa počne da se pribija uz Fatu.

- Dragi, ne mogu večeras, boli me glava.

- Šta je vama ženama danas, ko da ste se sve dogovorile?