Bravo Radio 100,2MHz - Narodna muzika

Zdrava hrana

El. pošta Štampa PDF

Trpeza Povodom kampanje “Oktobar mesec pravilne ishrane”, Osnovna škola Kralj Aleksandar Prvi i Zavod za javno zdravlje Požarevac organizovali su centralnu manifestaciju u prostorijama škole. Na manifestaciji bila je izložena hrana koju su pripremili učenici osnovnih škola kojima su dodeljena priznanja za najuspešnije I najdekorativnije pripremljena jela.

Ove godine kampanja Oktobar mesec pravilne ishrane realizuje se pod sloganom "Cena hrane - od krize do stabilnosti".
Direktor Zavoda za javno zdravlje Zorica Mitić kaže da je poznata situacija u vezi nestašice i poskupljenja hrane u svetu, kao I da je neophodno animirati sve strukture u društvu kako bi se obezbedilo dovoljno zdrave hrane za sve.
Održana je i stručna prezentacija o značaju prevencije gojaznosti kod školske dece, a učenici mlađih razreda priredili su zabavni program.

 

Posetite

AKCIJA

MARGINA

Nezgodno Brale

Nezgodno je brale ljudi dali pare a robe nema. Setio se gazda gde mu je, i koji im je.
Interes. Da je država šupak razumeo bih sto ga dajete za spricer i kavurmu, ali na vašu nesreću nije. A beše gadno, nestale donacije, dotacije ali vreme radi za vas i mi radimo za vas.Nadate se ovako ludim i drčnim opet će nam uvaliti neko moranje i nemanje a vi udarite u riku o slobodi i ugnjetavanju. Najviše sam voleo onaj deo o svetionicima,tvrdjavama,borcima kojima ako ne stigne vaša pomoć u milionima, moraće da žive kao i svi ostali od svog rada. Baš nećemo da damo. Lepo su vas doveli da vladate a vi kradete. Znam zeznuto je naći će mladje one koje jos nisu uhvaćeni u kradji. One koji veruju da su pravi samo  sunce ovog neba njima baš ne pasuje. Sunce da promene ne mogu al nebo hoće.  Srecan vam ocaj. Mada mi nikad neće biti jasno sta očekuju od ljubavi koja se parama kupuje od matore kurve. Perverzan je to svet. Jako! Prvo te uči da budes lopov  a potom od tebe očekuje da budeš svetac i pušta te niz vodu. Ko će svet da razume, E moj kume.

Ankete

Koliko je ekonomska kriza uticala na Vaš život?
 

Sponzori

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Imamo 157 gostiju na mreži

Vic dana

Još uvekDobro

 

Bio Mujo u Americi i pita ga Haso: - Kako je tamo?

- Ma pusti bolan, oni su 20 godina iza nas.

- Kako to misliš

- Ma kod njih je još uvek dobro

 

Pita mama sina: - Kako je bilo na kontrolnom? Šta ćeš dobiti?

- Dobiću neopravdani!

 

Dolazi Mujo kući kasno, legne u krevet, pa počne da se pribija uz Fatu.

- Dragi, ne mogu večeras, boli me glava.

- Šta je vama ženama danas, ko da ste se sve dogovorile?