Bravo Radio 100,2MHz - Narodna muzika

Počelo ponovljeno suđenje Marini Andrejić

El. pošta Štampa PDF

MA Počelo je ponovno suđenje Marini Andrejić, koja je ranije osuđena na 20 godina zatvora zbog ubistva sina Đorđa. Suđenje se ponavlja jer je Apelacioni sud usvojio žalbu odbrane, uz obrazloženje da tokom prvostepenog postupka nisu utvrđene bitne činjenice.

Između ostalog, nije utvrđeno kako je moguće da je majka jednim udarcem držalje motike usmrtila sina, a da pritom taj udarac nije ostavio trag na lobanji.Nije utvrđeno ni na koji je način došlo do odvajanja lobanje od tela.

Na početku glavnog pretresa, optužena se izjasnila kao nevina, što je tvrdila i prilikom prethodnog suđenja. Posle saslušanja više svedoka, koji su ponovili ranije iskaze, i izlaganja veštaka Dušana Keckarevića sa beogradskog Biološkog fakulteta, sudija Dragan Stanojlović naložio je naknadne analize Instituta za sudsku medicinu, kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti dečaka.

Đorđe Andrejić je nestao 22. Jula prošle godine kada je sa majkom otišao na njivu van Majilovca. Ona se bez njega kući vratila dva dana kasnije.

Nakon više potraga, 7. novembra lovci su naišli na lobanju za koju se DNK analazom utvrdilo da pripada nestalom dečaku. Ostatak tela nikada nije pronađen.

Nastavak glavnog pretresa zakazan je za 27. decembar.

 

Posetite

AKCIJA

MARGINA

Nezgodno Brale

Nezgodno je brale ljudi dali pare a robe nema. Setio se gazda gde mu je, i koji im je.
Interes. Da je država šupak razumeo bih sto ga dajete za spricer i kavurmu, ali na vašu nesreću nije. A beše gadno, nestale donacije, dotacije ali vreme radi za vas i mi radimo za vas.Nadate se ovako ludim i drčnim opet će nam uvaliti neko moranje i nemanje a vi udarite u riku o slobodi i ugnjetavanju. Najviše sam voleo onaj deo o svetionicima,tvrdjavama,borcima kojima ako ne stigne vaša pomoć u milionima, moraće da žive kao i svi ostali od svog rada. Baš nećemo da damo. Lepo su vas doveli da vladate a vi kradete. Znam zeznuto je naći će mladje one koje jos nisu uhvaćeni u kradji. One koji veruju da su pravi samo  sunce ovog neba njima baš ne pasuje. Sunce da promene ne mogu al nebo hoće.  Srecan vam ocaj. Mada mi nikad neće biti jasno sta očekuju od ljubavi koja se parama kupuje od matore kurve. Perverzan je to svet. Jako! Prvo te uči da budes lopov  a potom od tebe očekuje da budeš svetac i pušta te niz vodu. Ko će svet da razume, E moj kume.

Ankete

Koliko je ekonomska kriza uticala na Vaš život?
 

Sponzori

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Imamo 210 gostiju na mreži

Vic dana

Još uvekDobro

 

Bio Mujo u Americi i pita ga Haso: - Kako je tamo?

- Ma pusti bolan, oni su 20 godina iza nas.

- Kako to misliš

- Ma kod njih je još uvek dobro

 

Pita mama sina: - Kako je bilo na kontrolnom? Šta ćeš dobiti?

- Dobiću neopravdani!

 

Dolazi Mujo kući kasno, legne u krevet, pa počne da se pribija uz Fatu.

- Dragi, ne mogu večeras, boli me glava.

- Šta je vama ženama danas, ko da ste se sve dogovorile?