Bravo Radio 100,2MHz - Narodna muzika

Stadion malih sportova na proleće

El. pošta Štampa PDF

SMS Stadion malih sportova u Požarevcu biće najverovatnije otvoren na proleće naredne godine. Radovi na ovom objektu koji su počeli u septembru 2009.godine trebalo bi da budu završeni za mesec dana, kaže direktorka Sportskog centra Marija Milošević.

Gradnja stadiona malih sportova u Požarevcu trebalo bi da se završi krajem novembra. Sa završetkom objekta kasni se godinu dana. Direktorka Sportskog centra Marija Milošević kaže da odgovornost za to snosi glavni izvođač radova „Standard" iz Beograda. Ona navodi da zbog toga što glavni izvođač nije završio posao u roku, Sportski centar nije mogao da raspiše tendere za završne radove.

Jedan od problema koji su doveli do kašenjenja bio je i taj što je izvođač je pomerio temelje za 10 metara zbog čega nije mogao da se izvrši tehnički prijem objekta.

Otvaranje sportskog terena sa tribinama, svlačionicama i kancelarijskim prostorom koji je namenjen za lokalne sportske klubove očekuje se na proleće. Milošević kaže da to nije zbog izbora već da nema ekonomskog opravdanja da se kompleks koristi tokom predstojećeg zimskog perioda kada neće imati funkciju.

Ozelenjavanje površina oko objekta takođe će biti obavljeno naredne godine.

Gradnja stadiona malih sportova započeta u septembru 2009.godine košta 40 miliona dinara. 35 odsto obezbedio je grad, a 65 odsto Ministarstvo omladine i sporta.

 

Posetite

AKCIJA

MARGINA

Nezgodno Brale

Nezgodno je brale ljudi dali pare a robe nema. Setio se gazda gde mu je, i koji im je.
Interes. Da je država šupak razumeo bih sto ga dajete za spricer i kavurmu, ali na vašu nesreću nije. A beše gadno, nestale donacije, dotacije ali vreme radi za vas i mi radimo za vas.Nadate se ovako ludim i drčnim opet će nam uvaliti neko moranje i nemanje a vi udarite u riku o slobodi i ugnjetavanju. Najviše sam voleo onaj deo o svetionicima,tvrdjavama,borcima kojima ako ne stigne vaša pomoć u milionima, moraće da žive kao i svi ostali od svog rada. Baš nećemo da damo. Lepo su vas doveli da vladate a vi kradete. Znam zeznuto je naći će mladje one koje jos nisu uhvaćeni u kradji. One koji veruju da su pravi samo  sunce ovog neba njima baš ne pasuje. Sunce da promene ne mogu al nebo hoće.  Srecan vam ocaj. Mada mi nikad neće biti jasno sta očekuju od ljubavi koja se parama kupuje od matore kurve. Perverzan je to svet. Jako! Prvo te uči da budes lopov  a potom od tebe očekuje da budeš svetac i pušta te niz vodu. Ko će svet da razume, E moj kume.

Ankete

Koliko je ekonomska kriza uticala na Vaš život?
 

Sponzori

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Imamo 169 gostiju na mreži

Vic dana

Još uvekDobro

 

Bio Mujo u Americi i pita ga Haso: - Kako je tamo?

- Ma pusti bolan, oni su 20 godina iza nas.

- Kako to misliš

- Ma kod njih je još uvek dobro

 

Pita mama sina: - Kako je bilo na kontrolnom? Šta ćeš dobiti?

- Dobiću neopravdani!

 

Dolazi Mujo kući kasno, legne u krevet, pa počne da se pribija uz Fatu.

- Dragi, ne mogu večeras, boli me glava.

- Šta je vama ženama danas, ko da ste se sve dogovorile?