Bravo Radio 100,2MHz - Narodna muzika

Potopio vozilo kojim je izazvao saobraćajnu nesreću

El. pošta Štampa PDF

Potopljeni auto Požarevačka policija odredila je zadržavanje i podnela krivičnu prijavu protiv Zorana N. (36) iz Požarevca, zbog osnova sumnje da je izvršio krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja i nepružanje pomoći licu u saobraćajnoj nezgodi.

Protiv Zorana N. podneta je i krivična prijava za lažno prijavljivanje zbog sumnje da je nakon saobraćajne nezgode putničkim vozilom Opel vektra pobegao sa lica mesta, potopio ga u obližnjem jezeru i neposredno posle toga krađu vozila i putne isprave prijavio policiji.

On je osumnjičen za izazivanje saobraćajne nezgode 11. septembra u Požarevcu na raskrsnici Nemanjine i Užičke ulice kada je upravljajući putničkim vozilom marke Opel vektra udario u Zastavu i pobegao sa lica mesta. U ovoj saobraćajnoj nezgodi jedna osoba zadobila je teške telesne povrede dok su dve osobe lakše povređene.

Požarevačka policija nakon saznanja da je Zoran potopio vozilo, u saradnji sa roniocima žandarmerije Ministarstva unutrašnjih poslova, pronašla je vozilo u veštačkom jezeru kod restorana "Jatagan". Izvršenim pregledom vozila uočena su oštećena na vozilu nastala u saobraćajnoj nezgodi.

Osumnjičeni je nekoliko dana nakon prijave nestanka vozila i putne isprave otišao u inostranstvo koristeći pasoš čiji je nestanak policiji prijavio. Po povratku u zemlju na graničnom prelazu Kelebija policija je uhapsila Zorana N. koji je nakon privođenja priznao izvršenje krivičnog dela.

Osumnjičeni je uz krivičnu prijavu predat istražnom sudiji Osnovnog suda u Požarevcu.

 

 

 

Posetite

AKCIJA

MARGINA

Nezgodno Brale

Nezgodno je brale ljudi dali pare a robe nema. Setio se gazda gde mu je, i koji im je.
Interes. Da je država šupak razumeo bih sto ga dajete za spricer i kavurmu, ali na vašu nesreću nije. A beše gadno, nestale donacije, dotacije ali vreme radi za vas i mi radimo za vas.Nadate se ovako ludim i drčnim opet će nam uvaliti neko moranje i nemanje a vi udarite u riku o slobodi i ugnjetavanju. Najviše sam voleo onaj deo o svetionicima,tvrdjavama,borcima kojima ako ne stigne vaša pomoć u milionima, moraće da žive kao i svi ostali od svog rada. Baš nećemo da damo. Lepo su vas doveli da vladate a vi kradete. Znam zeznuto je naći će mladje one koje jos nisu uhvaćeni u kradji. One koji veruju da su pravi samo  sunce ovog neba njima baš ne pasuje. Sunce da promene ne mogu al nebo hoće.  Srecan vam ocaj. Mada mi nikad neće biti jasno sta očekuju od ljubavi koja se parama kupuje od matore kurve. Perverzan je to svet. Jako! Prvo te uči da budes lopov  a potom od tebe očekuje da budeš svetac i pušta te niz vodu. Ko će svet da razume, E moj kume.

Ankete

Koliko je ekonomska kriza uticala na Vaš život?
 

Sponzori

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Imamo 207 gostiju na mreži

Vic dana

Još uvekDobro

 

Bio Mujo u Americi i pita ga Haso: - Kako je tamo?

- Ma pusti bolan, oni su 20 godina iza nas.

- Kako to misliš

- Ma kod njih je još uvek dobro

 

Pita mama sina: - Kako je bilo na kontrolnom? Šta ćeš dobiti?

- Dobiću neopravdani!

 

Dolazi Mujo kući kasno, legne u krevet, pa počne da se pribija uz Fatu.

- Dragi, ne mogu večeras, boli me glava.

- Šta je vama ženama danas, ko da ste se sve dogovorile?