Bravo Radio 100,2MHz - Narodna muzika

Đurđija Cvetić selektor glumačkih svečanosti

El. pošta Štampa PDF

pozoriste Glumica Đurđija Cvetić biće selektor glumačkih svečanosti „Milivoje Živanović“ u naredne dve godine. Ona je rekla kako se nada da će joj glumačko i gledalačko iskustvo pomoći da napravi dobar izbor predstava koje će učestvovati na svečanostima naredne godine.

„Nema dobrih uloga u lošim predstavama", izjavila je Đurđija Cvetić danas u Požarevcu i dodala kako kvalitet glumca ne mođe da se iskaže u predstavama koje nisu kvalitetne.

U proteklih deceniju i po selektori svečanosti bili su pozorišni kritičari i reditelji. Direktor Centra za kulturu u Požarevcu Aleksandar Lukić kaže da je želja bila da se napravi nešto novo na festivalu i  izbor predstava napravi iz vizure glumca.

Glumačke svečanosti održaće se u aprilu naredne godine.

 

Posetite

AKCIJA

MARGINA

Nezgodno Brale

Nezgodno je brale ljudi dali pare a robe nema. Setio se gazda gde mu je, i koji im je.
Interes. Da je država šupak razumeo bih sto ga dajete za spricer i kavurmu, ali na vašu nesreću nije. A beše gadno, nestale donacije, dotacije ali vreme radi za vas i mi radimo za vas.Nadate se ovako ludim i drčnim opet će nam uvaliti neko moranje i nemanje a vi udarite u riku o slobodi i ugnjetavanju. Najviše sam voleo onaj deo o svetionicima,tvrdjavama,borcima kojima ako ne stigne vaša pomoć u milionima, moraće da žive kao i svi ostali od svog rada. Baš nećemo da damo. Lepo su vas doveli da vladate a vi kradete. Znam zeznuto je naći će mladje one koje jos nisu uhvaćeni u kradji. One koji veruju da su pravi samo  sunce ovog neba njima baš ne pasuje. Sunce da promene ne mogu al nebo hoće.  Srecan vam ocaj. Mada mi nikad neće biti jasno sta očekuju od ljubavi koja se parama kupuje od matore kurve. Perverzan je to svet. Jako! Prvo te uči da budes lopov  a potom od tebe očekuje da budeš svetac i pušta te niz vodu. Ko će svet da razume, E moj kume.

Ankete

Koliko je ekonomska kriza uticala na Vaš život?
 

Sponzori

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Imamo 195 gostiju na mreži

Vic dana

Još uvekDobro

 

Bio Mujo u Americi i pita ga Haso: - Kako je tamo?

- Ma pusti bolan, oni su 20 godina iza nas.

- Kako to misliš

- Ma kod njih je još uvek dobro

 

Pita mama sina: - Kako je bilo na kontrolnom? Šta ćeš dobiti?

- Dobiću neopravdani!

 

Dolazi Mujo kući kasno, legne u krevet, pa počne da se pribija uz Fatu.

- Dragi, ne mogu večeras, boli me glava.

- Šta je vama ženama danas, ko da ste se sve dogovorile?