Bravo Radio 100,2MHz - Narodna muzika

Nema zainteresovanih

El. pošta Štampa PDF

Gradonacelnik Na konkurs lokalne samouprave u Požarevcu za zapošljavanje osoba sa invaliditetom niko se nije javio. Gradonačelnik je danas potpisao ugovore sa 13 preduzetnika koji će za samozapošljavanje dobiti 160.000 dinara iz gradske kase.

Gradska uprava uspešno je okončala konkurs na kojem je ponudila po 160.000 dinara za samozapošljavanje. Ova sredstva dobilo je 20 osoba koje pokreću sopstveni posao, a njih 13 danas je potpisalo ugovore u svečanim salonima skupštine. Radi se mahom o uslužnim delatnostima.

Gradonačelnik Miodrag Milosavljević kaže da je zadovoljan, da će grad i naredne godine raspisati konkurs i ponuditi veća sredstva.

Međutim, propao je konkurs koji je grad raspisao za dodelu subvencija poslodavcima za zapošljavanje lica sa invaliditetom jer se nije nijedan poslodavac.

Zakonsku obavezu zapošljavanja osoba sa invaliditetom imaju poslodavci koji zapošljavaju više od 20 ljudi. U Gradu Požarevcu evidentirano je 57 osoba sa invaliditetom.

 

Posetite

AKCIJA

MARGINA

Nezgodno Brale

Nezgodno je brale ljudi dali pare a robe nema. Setio se gazda gde mu je, i koji im je.
Interes. Da je država šupak razumeo bih sto ga dajete za spricer i kavurmu, ali na vašu nesreću nije. A beše gadno, nestale donacije, dotacije ali vreme radi za vas i mi radimo za vas.Nadate se ovako ludim i drčnim opet će nam uvaliti neko moranje i nemanje a vi udarite u riku o slobodi i ugnjetavanju. Najviše sam voleo onaj deo o svetionicima,tvrdjavama,borcima kojima ako ne stigne vaša pomoć u milionima, moraće da žive kao i svi ostali od svog rada. Baš nećemo da damo. Lepo su vas doveli da vladate a vi kradete. Znam zeznuto je naći će mladje one koje jos nisu uhvaćeni u kradji. One koji veruju da su pravi samo  sunce ovog neba njima baš ne pasuje. Sunce da promene ne mogu al nebo hoće.  Srecan vam ocaj. Mada mi nikad neće biti jasno sta očekuju od ljubavi koja se parama kupuje od matore kurve. Perverzan je to svet. Jako! Prvo te uči da budes lopov  a potom od tebe očekuje da budeš svetac i pušta te niz vodu. Ko će svet da razume, E moj kume.

Ankete

Koliko je ekonomska kriza uticala na Vaš život?
 

Sponzori

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Imamo 153 gostiju na mreži

Vic dana

Još uvekDobro

 

Bio Mujo u Americi i pita ga Haso: - Kako je tamo?

- Ma pusti bolan, oni su 20 godina iza nas.

- Kako to misliš

- Ma kod njih je još uvek dobro

 

Pita mama sina: - Kako je bilo na kontrolnom? Šta ćeš dobiti?

- Dobiću neopravdani!

 

Dolazi Mujo kući kasno, legne u krevet, pa počne da se pribija uz Fatu.

- Dragi, ne mogu večeras, boli me glava.

- Šta je vama ženama danas, ko da ste se sve dogovorile?