Bravo Radio 100,2MHz - Narodna muzika

Budžet 3 milijarde dinara

El. pošta Štampa PDF

Grad Pozarevac Gradsko veće usvojilo je predlog budžeta za 2012.godinu i uputilo dokument na skupštinu. Budžet se planira na 3 miljarde dinara, a svega trećina sredstava biće upućena u investicije. Planirani troškovi iznose oko 1,5 milijardi dinara. Gradonačelnik: Budžet racionalan.

Kako je objasnio  Miodrag Milosavljević najveći deo novca u narednoj godini planiran je za prvu fazu završetka nove zgrade gradske bolnice, izgradnju vrtića, vraćanje kreditnog zajma i vraćanje dugova Ljubičeva.

Tako je namera da se oko 120 miliona dinara izdvoji za završetak vrtića u Burjanu i početak gradnje vrtića u MZ Čačalica. 100 miliona dinara biće vraćeno po kreditnom zaduženju, a 65 miliona dinara sredstava koji bi išla Fondu za razvoj biće preusmereno za prvu fazu završetka nove bolnice. Tu je oko 16 miliona dinara duga Ljubičeva prema Dunav osiguranju i još oko 20 miliona prema drugim poveriocima, objasnio je Milosavljević.

Gradonačelnik smatra da će korisnici budžeta imati razumevanja da se više od 300 miliona dinara ulaže u prioritete za grad.

Od naredne godine ukidaju se tri fonda u budžetu.   Fond za protivpožarnu zaštitu prestaje da postoji, kao i fond za razvoj i solidarnu stambenu izgradnju, čije nadležnosti i prihodi se prebacuju Direkciji za izgradnju.

Skupština grada planirana je za 22.decembar.

 

Posetite

AKCIJA

MARGINA

Nezgodno Brale

Nezgodno je brale ljudi dali pare a robe nema. Setio se gazda gde mu je, i koji im je.
Interes. Da je država šupak razumeo bih sto ga dajete za spricer i kavurmu, ali na vašu nesreću nije. A beše gadno, nestale donacije, dotacije ali vreme radi za vas i mi radimo za vas.Nadate se ovako ludim i drčnim opet će nam uvaliti neko moranje i nemanje a vi udarite u riku o slobodi i ugnjetavanju. Najviše sam voleo onaj deo o svetionicima,tvrdjavama,borcima kojima ako ne stigne vaša pomoć u milionima, moraće da žive kao i svi ostali od svog rada. Baš nećemo da damo. Lepo su vas doveli da vladate a vi kradete. Znam zeznuto je naći će mladje one koje jos nisu uhvaćeni u kradji. One koji veruju da su pravi samo  sunce ovog neba njima baš ne pasuje. Sunce da promene ne mogu al nebo hoće.  Srecan vam ocaj. Mada mi nikad neće biti jasno sta očekuju od ljubavi koja se parama kupuje od matore kurve. Perverzan je to svet. Jako! Prvo te uči da budes lopov  a potom od tebe očekuje da budeš svetac i pušta te niz vodu. Ko će svet da razume, E moj kume.

Ankete

Koliko je ekonomska kriza uticala na Vaš život?
 

Sponzori

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Imamo 172 gostiju na mreži

Vic dana

Još uvekDobro

 

Bio Mujo u Americi i pita ga Haso: - Kako je tamo?

- Ma pusti bolan, oni su 20 godina iza nas.

- Kako to misliš

- Ma kod njih je još uvek dobro

 

Pita mama sina: - Kako je bilo na kontrolnom? Šta ćeš dobiti?

- Dobiću neopravdani!

 

Dolazi Mujo kući kasno, legne u krevet, pa počne da se pribija uz Fatu.

- Dragi, ne mogu večeras, boli me glava.

- Šta je vama ženama danas, ko da ste se sve dogovorile?