Bravo Radio 100,2MHz - Narodna muzika

Osnovac pretučen ispred svoje škole

El. pošta Štampa PDF

skola Požarevac je ponovo potresao slučaj vršnjačkog nasilja, samo nedelju dana nakon što se saznalo da je učenika sedmog razreda OŠ „Kralj Aleksandar I" silovao drug iz odeljenja. Novi napad desio se u četvrtak uveče, kada je pretučen Nemanja V. (14), učenik osmog razreda Osnovne škole „Sveti Sava".

Nemanju je ispred školske kapije presrela i napala grupa maloletnika, najverovatnije učenika ove škole. Pošto su ga oborili na zemlju, tukli su ga rukama i nogama, a potom pobegli.


- Povređeni dečak ubrzo je prevezen u bolnicu, koja se nalazi u blizini škole, gde su mu lekari konstatovali prelom desne ruke i brojne modrice po telu. Nakon ukazane pomoći, povređeni učenik pušten je kući. Iste večeri kada se desio ovaj napad o njemu je obaveštena i policija, koja je odmah pokrenula potragu za napadačima. Trenutno se radi na utvrđivanju identiteta ovih napadača, za koje se sumnja da su maloletni i da svi pohađaju istu školu kao i napadnuti učenik - rekli su nam juče u požarevačkoj policiji.

Detalji ovog napada, kao i njegov motiv, za sada nisu poznati jer je istraga u toku.
- Sve nas je iznenadila vest o ovom napadu jer je Nemanja dobar i primeran đak. U vreme tog napada u školi nije bilo nikoga jer je nastava već bila završena. Imamo i školskog policajca koji se svakodnevno brine o bezbednosti đaka, ali on u to vreme nije bio u školi pošto mu se radno vreme završava u 18 sati - kaže direktorka OŠ „Sveti Sava" Margareta Sekulović.

Osnovna škola „Sveti Sava" jedna je od pet osnovnih škola na području grada Požarevca.

 

Posetite

AKCIJA

MARGINA

Nezgodno Brale

Nezgodno je brale ljudi dali pare a robe nema. Setio se gazda gde mu je, i koji im je.
Interes. Da je država šupak razumeo bih sto ga dajete za spricer i kavurmu, ali na vašu nesreću nije. A beše gadno, nestale donacije, dotacije ali vreme radi za vas i mi radimo za vas.Nadate se ovako ludim i drčnim opet će nam uvaliti neko moranje i nemanje a vi udarite u riku o slobodi i ugnjetavanju. Najviše sam voleo onaj deo o svetionicima,tvrdjavama,borcima kojima ako ne stigne vaša pomoć u milionima, moraće da žive kao i svi ostali od svog rada. Baš nećemo da damo. Lepo su vas doveli da vladate a vi kradete. Znam zeznuto je naći će mladje one koje jos nisu uhvaćeni u kradji. One koji veruju da su pravi samo  sunce ovog neba njima baš ne pasuje. Sunce da promene ne mogu al nebo hoće.  Srecan vam ocaj. Mada mi nikad neće biti jasno sta očekuju od ljubavi koja se parama kupuje od matore kurve. Perverzan je to svet. Jako! Prvo te uči da budes lopov  a potom od tebe očekuje da budeš svetac i pušta te niz vodu. Ko će svet da razume, E moj kume.

Ankete

Koliko je ekonomska kriza uticala na Vaš život?
 

Sponzori

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Imamo 178 gostiju na mreži

Vic dana

Još uvekDobro

 

Bio Mujo u Americi i pita ga Haso: - Kako je tamo?

- Ma pusti bolan, oni su 20 godina iza nas.

- Kako to misliš

- Ma kod njih je još uvek dobro

 

Pita mama sina: - Kako je bilo na kontrolnom? Šta ćeš dobiti?

- Dobiću neopravdani!

 

Dolazi Mujo kući kasno, legne u krevet, pa počne da se pribija uz Fatu.

- Dragi, ne mogu večeras, boli me glava.

- Šta je vama ženama danas, ko da ste se sve dogovorile?