Bravo Radio 100,2MHz - Narodna muzika

Sneg iznose van grada

El. pošta Štampa PDF

Sneg Pozarevac Sneg iz centra Požarevca iznosiće se van grada, odluka je lokalnog štaba za vanredne situacije. Biće potrebno da se uklone vozila iz centra grada. Besplatno parkiranje na zatvorenim parkiralištima tokom čišćenja ulica i trotoara.

U četvrtak od 21 sat čistiće se ulice: Moše Pijade do Jovana Šerbanovića, Jovana Šerbanovića do Njegoševe, Njegoševa, Stari korzo, Voje Dulića do Galerije Barili, Takovska do Bratstva jedinstva, Sinđelićeva, Veljka Dugoševića i Kneza Lazara do Sinđelićeve.

Građani bi trebalo da poštuju ovu odluku, a zatečena vozila odnosiće pauk. Neće biti kažnjavanja, ali građani bi trebalo da pokažu razumevanje, kaže Slađan Stević iz lokalnog štaba za vanredne situacije.

Od 14 časova automobili iz centralnih ulica moći će da se bez naplate parkiraju na zatvorenim parkinzima kod Centra za kulturu i hotela Dunav.

Praćenje stanja na Dunavu

Uvedena su 24-časovna dežurstva na području gradske opštine Kostolac. Prati se situacija na Dunavu i Dunavcu.

Na Dunavcu se formirala tanka ledena kora, dok Dunavom već plove sante leda. Reka od Kostolca nizvodno nije u plovnom stanju. Počelo je razbijanje leda kako bi se omogućio nesmetan rad elektrana i sprečilo stvaranje ledenih čepova.

 

Posetite

AKCIJA

MARGINA

Nezgodno Brale

Nezgodno je brale ljudi dali pare a robe nema. Setio se gazda gde mu je, i koji im je.
Interes. Da je država šupak razumeo bih sto ga dajete za spricer i kavurmu, ali na vašu nesreću nije. A beše gadno, nestale donacije, dotacije ali vreme radi za vas i mi radimo za vas.Nadate se ovako ludim i drčnim opet će nam uvaliti neko moranje i nemanje a vi udarite u riku o slobodi i ugnjetavanju. Najviše sam voleo onaj deo o svetionicima,tvrdjavama,borcima kojima ako ne stigne vaša pomoć u milionima, moraće da žive kao i svi ostali od svog rada. Baš nećemo da damo. Lepo su vas doveli da vladate a vi kradete. Znam zeznuto je naći će mladje one koje jos nisu uhvaćeni u kradji. One koji veruju da su pravi samo  sunce ovog neba njima baš ne pasuje. Sunce da promene ne mogu al nebo hoće.  Srecan vam ocaj. Mada mi nikad neće biti jasno sta očekuju od ljubavi koja se parama kupuje od matore kurve. Perverzan je to svet. Jako! Prvo te uči da budes lopov  a potom od tebe očekuje da budeš svetac i pušta te niz vodu. Ko će svet da razume, E moj kume.

Ankete

Koliko je ekonomska kriza uticala na Vaš život?
 

Sponzori

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Imamo 192 gostiju na mreži

Vic dana

Još uvekDobro

 

Bio Mujo u Americi i pita ga Haso: - Kako je tamo?

- Ma pusti bolan, oni su 20 godina iza nas.

- Kako to misliš

- Ma kod njih je još uvek dobro

 

Pita mama sina: - Kako je bilo na kontrolnom? Šta ćeš dobiti?

- Dobiću neopravdani!

 

Dolazi Mujo kući kasno, legne u krevet, pa počne da se pribija uz Fatu.

- Dragi, ne mogu večeras, boli me glava.

- Šta je vama ženama danas, ko da ste se sve dogovorile?